Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cukrářská výroba II

L. Bláha
Cena v prodejně: 330 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-33
297

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí pá 2.1 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání po 5.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 2.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 5.1
Zásilkovna69 Kčpo 5.1
Zásilkovna SK95 Kčút 6.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 2.1
One Curier65 Kčpo 5.1
Zásilkovna - domů99 Kčpo 5.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 6.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
EAN9788073331382
ISBN978-80-7333-138-2
Rozměry246 x 170 x 12 mm
Hmotnost350
Datum vydání01. 09. 2019
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:200
Nakladatelství:Informatorium
Jazyk:česky