Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Alena Doležalová
Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-165
134

U dodavatele

80-90ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí pá 2.1 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání po 5.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 2.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 5.1
Zásilkovna69 Kčpo 5.1
Zásilkovna SK95 Kčút 6.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 2.1
One Curier65 Kčpo 5.1
Zásilkovna - domů99 Kčpo 5.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 6.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

EAN9788073221928
ISBN978-80-7322-192-8
Rozměry240 x 170 x 18 mm
Hmotnost586
Datum vydání01. 01. 2016
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:216
Nakladatelství:Dona
Jazyk:česky