Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Guláše a jejich příbuzní

Alexandr Žurman
Cena v prodejně: 159 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-16
143

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání pá 26.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 26.4
Balíkovna79 Kčpá 26.4
Zásilkovna69 Kčpá 26.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 26.4
Zásilkovna SK95 Kčpo 29.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 26.4
Zásilkovna - domů99 Kčpá 26.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 26.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 29.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a to ze všech možných surovin, nejen z klasického hovězího či vepřového. Alexandr Žurman (1947-2010) byl kromě své nakladatelské profese co se týče gulášů odborníkem na slovo vzatým a uznávaným. Do této kuchařské knížky, považované dnes již za klasickou příručku svého druhu, zařadil celkem 182 receptů. Ty uspořádal do dvanácti skupin - jednak podle země původu počínaje populárním gulášem po česku, jednak podle základní suroviny, tj. masa či jiného základu. Převládají guláše z hovězího a vepřového, doplňují je recepty ze skopového, drůbežího a rybího masa, ze zvěřiny, vnitřností, mletého masa a uzeného (včetně oblíbeného bramborového či buřtového guláše), z více druhů mas a nakonec několik tipů na guláše bezmasé. Soubor receptů doprovází kapitola o přílohách, přísadách a koření a řada cenných praktických rad "jak na to" a "co dělat když". Protože guláš, to není jen tak, jestliže si chceme opravdu pošmáknout, nicméně s pomocí této knížky je úspěch zaručen.
EAN9788087867280
ISBN978-80-87867-28-0
Rozměry215 x 150 x 8 mm
Hmotnost208
Datum vydání01. 10. 2017
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:136
Nakladatelství:Arista Books
Jazyk:česky