Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 6

Hana Sedláčková
Cena v prodejně: 200 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20
180

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 8.12 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 9.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 8.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 9.12
Zásilkovna69 Kčút 9.12
Zásilkovna SK95 Kčst 10.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 8.12
One Curier65 Kčút 9.12
Zásilkovna - domů99 Kčút 9.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 10.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
EAN9788073731144
ISBN978-80-7373-114-4
Rozměry305 x 205 x 10 mm
Hmotnost392
Datum vydání01. 06. 2012
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:152
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky