Oblíbené (0)
Osobní odběr eshopu nepřerušen. Výdej možný Po - Pá 8:30 - 15:00.
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 6

Hana Sedláčková
Cena v prodejně: 179 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-18
161

Skladem (1ks)

dalších 50-60ks na objednávku.

Odesíláme obratem
Dostupné v prodejně
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
EAN9788073731144
ISBN978-80-7373-114-4
Rozměry305 x 205 x 10 mm
Datum vydání01. 06. 2012
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:152
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky