Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 1

Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Cena v prodejně: 190 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-19
171

U dodavatele

50-60ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí út 30.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání čt 2.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 30.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 2.5
Balíkovna79 Kččt 2.5
Zásilkovna69 Kččt 2.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 2.5
Zásilkovna SK95 Kčpá 3.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 30.4
WEDO doručení na adresu65 Kččt 2.5
Zásilkovna - domů99 Kččt 2.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 2.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 3.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN9788071689126
ISBN80-7168-912-2
Rozměry224 x 208 x 8 mm
Hmotnost260
Datum vydání01. 01. 2004
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:88
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky