Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Cena v prodejně:
190 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-19 Kč
171 Kč
U dodavatele
5-10ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí po 8.12 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání út 9.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | po 8.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | st 10.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | po 8.12 |
| One Curier | 65 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 10.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
| EAN | 9788073730666 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-7373-066-6 |
| Rozměry | 294 x 206 x 4 mm |
| Hmotnost | 316 |
| Datum vydání | 01. 09. 2009 |
| Vazba | brožovaná vazba |
| Počet stran: | 96 |
| Nakladatelství: | Fortuna |
| Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
Další knihy od autora Hana Sedláčková
© 2025 Knihkupectví Daniela