Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 4

Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Cena v prodejně: 190 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-19
171

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí po 23.9 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání út 24.9

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 23.9

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 24.9
Balíkovna64 Kčút 24.9
Zásilkovna69 Kčút 24.9
Zásilkovna SK95 Kčst 25.9

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 23.9
WEDO doručení na adresu65 Kčút 24.9
Balíkovna na adresu89 Kčút 24.9
Zásilkovna - domů99 Kčút 24.9
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 25.9

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN9788073730666
ISBN978-80-7373-066-6
Rozměry294 x 206 x 4 mm
Hmotnost316
Datum vydání01. 09. 2009
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky