Oblíbené (0)
Výdej objednávek eshopu Po - Pá 8:30 - 15:00.
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 3

Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Cena v prodejně: 165 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-17
148

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

Odesíláme do 2 dnů
V prodejně do 2 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN9788073730321
ISBN978-80-7373-032-1
Rozměry301 x 206 x 16 mm
Datum vydání01. 11. 2008
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky