Výdej objednávek eshopu Po - Pá 8:30 - 15:00.
Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Cena v prodejně:
165 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-17 Kč
148 Kč
U dodavatele
20-30ks na objednávku.
Odesíláme do 2 dnů
V prodejně do 2 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN | 9788073730321 |
---|---|
ISBN | 978-80-7373-032-1 |
Rozměry | 301 x 206 x 16 mm |
Datum vydání | 01. 11. 2008 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 96 |
Nakladatelství: | Fortuna |
Jazyk: | česky |
Hana Sedláčková
© 2021 Knihkupectví Daniela