Oblíbené (0)
Osobní odběr eshopu nepřerušen. Výdej možný Po - Pá 8:30 - 15:00.
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 5

Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Cena v prodejně: 179 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-18
161

Skladem u dodavatele

50-60ks na objednávku.

Odesíláme do 2 dnů
V prodejně do 2 dnů
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
EAN9788073730260
ISBN978-80-7373-026-0
Rozměry300 x 205 x 9 mm
Datum vydání01. 06. 2009
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:144
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky