Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 2

Hana Sedláčková
Cena na prodejně: 145.00 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-10%
130

Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů Na prodejně do 2 dnů

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN9788071689522
ISBN80-7168-952-1
Rozměry295,0x205,0x5,0
Počet stran86
Nakladatelství:Fortuna