Oblíbené (0)
Osobní odběr eshopu nepřerušen. Výdej možný Po - Pá 8:30 - 16:30, SO 8:30 - 11:00.
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 2

Hana Sedláčková
Cena v prodejně: 165 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-17
148

Skladem u dodavatele

40-50ks na objednávku.

Odesíláme do 3 dnů
V prodejně do 3 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN9788071689522
ISBN80-7168-952-1
Rozměry295 x 205 x 5 mm
Datum vydání01. 07. 2007
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:86
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky